ABN AMRO

Werken bij ABN AMRO

Zinvol bezig zijn

ABN AMRO heeft de meest uiteenlopende klanten, die we bedienen vanuit verschillende afdelingen. We werken aan de toekomst. Een toekomst waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen.We dagen je uit om mee te denken over: 

 • Service zoals je die zelf ook graag krijgt, in onze kantoren en van onze klantenservice
 • Duurzame partnerships, groen en gebaseerd op co-creatie
 • Proactieve regelgeving in samenwerking met onze toezichthouders
 • Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Jouw loopbaan bij ABN AMRO

Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar in ieder geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze heen willen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet, in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het niet allemaal nu al te weten, maar we vinden het heel normaal dat je na een paar jaar in dezelfde functie op zoek gaat naar je volgende uitdaging bij ons. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen. 

Regie op eigen ontwikkeling

Dankzij je persoonlijke opleidingsbudget zijn er veel mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Daarnaast leer je ook veel van je collega’s door het vragen van feedback of door het volgen van een competentietraining. We vertrouwen op je professionaliteit en nemen je serieus. Dus ook je ideeën over hoe je kunt blijven groeien.

Maatschappelijk betrokken

We geven je de kans om ook buiten de bank het verschil te maken. We helpen mensen, van jong tot oud, bij het ontdekken, ontwikkelen en bekronen van hun talent. We zien onszelf als ‘Partner van de Toekomst’ en faciliteren graag jouw wens hieraan bij te dragen. Meer weten over onze maatschappelijke betrokkenheid?

 • Province Noord-Holland
 • Company Size 10000+

Industry

 • Banking

Vacancies

  Senior Data Engineer

  We zoeken versterking voor het team Dataplatform binnen divisie Strategie, Data, IT en Pricing. Als jij het in je hebt om een boost te geven aan de data driven ambities van ons Schade&Inkomen bedrijf dan verwelkomen we jou graag in ons team. Jouw impact als Data Engineer bij NN Schade&Inkomen We zijn hard bezig een Read more

  Azure Data Platform Engineer

  ankzij het geavanceerde Azure Data Platform kunnen al je collega’s hun klanten sneller en beter bedienen. Jij maakt dat mogelijk door het gebruik van het platform zo soepel mogelijk te maken en verder te ontwikkelen. Je werkt met nieuwe en innovatieve technieken en methodieken, met aandacht voor Azure preview features (public en private). Zo creëren Read more

  Data Scientist

  Verduurzamen van Nederland doen we samen! Samen met onze partners, met onze klanten en met iedereen die verduurzaming interessant vindt. Jij zorgt ervoor dat onze klanten ondersteund worden bij het maken van de juiste keuzes om te gaan verduurzamen door een algoritme dat ze de mogelijkheden voor hun situatie in kaart brengt. Zo maak je Read more

Didn’t find any relevant vacancies?

Interested to receive job alerts when this company publishes new vacancies? Leave your email address and you will be the first to know!