Ilionx

ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die haar klanten in staat stelt om voorop te blijven lopen. Als digitale partner ondersteunt het bedrijf haar klanten bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod. ilionx implementeert deze vervolgens veilig, efficiënt en effectief in de organisatie. Door ilionx’ complementaire kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maakt het bedrijf onderscheid in de gehele keten.

Met haar ruim 900 medewerkers heeft de organisatie zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx tot de ideale advies- en implementatiepartner.

De medewerkers van ilionx zijn van nature nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. Wat hen drijft? Samen met de klant werken aan een succesvolle organisatie. Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam kan ilionx organisaties op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.

Ilionx biedt oplossingen op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. Het bedrijf werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere NN, KLM, Rabobank, Driestroom, ABN AMRO, ING, KPN, VodafoneZiggo en diverse gemeentes en zorginstellingen.

Ilionx is opgericht in 2002 en fuseerde in 2018 met QNH Consulting. Vanaf begin 2019 is het gefuseerde bedrijf onder de naa In 2014, 2015 en 2016 ontvingen we de FD Gazellen Award. Tot onze klanten behoren onder meer ProRail, De Nederlandsche Bank, Gasunie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Rabobank en TNO.

Vacancies

  Senior Data Engineer

  We zoeken versterking voor het team Dataplatform binnen divisie Strategie, Data, IT en Pricing. Als jij het in je hebt om een boost te geven aan de data driven ambities van ons Schade&Inkomen bedrijf dan verwelkomen we jou graag in ons team. Jouw impact als Data Engineer bij NN Schade&Inkomen We zijn hard bezig een Read more

  Azure Data Platform Engineer

  ankzij het geavanceerde Azure Data Platform kunnen al je collega’s hun klanten sneller en beter bedienen. Jij maakt dat mogelijk door het gebruik van het platform zo soepel mogelijk te maken en verder te ontwikkelen. Je werkt met nieuwe en innovatieve technieken en methodieken, met aandacht voor Azure preview features (public en private). Zo creëren Read more

  Data Scientist

  Verduurzamen van Nederland doen we samen! Samen met onze partners, met onze klanten en met iedereen die verduurzaming interessant vindt. Jij zorgt ervoor dat onze klanten ondersteund worden bij het maken van de juiste keuzes om te gaan verduurzamen door een algoritme dat ze de mogelijkheden voor hun situatie in kaart brengt. Zo maak je Read more

Didn’t find any relevant vacancies?

Interested to receive job alerts when this company publishes new vacancies? Leave your email address and you will be the first to know!