Macaw

Data is hot, zéker in deze tijd. Veel bedrijven zien de toegevoegde waarde van data, maar hebben deze data nog niet goed inzichtelijk. Hierbij helpt Macaw. Door hen te inspireren en aan de hand te nemen richting een toekomstbestendig- en waardevol data platform dat alle traditionele en innovatieve datagedreven workloads kan ondersteunen. Dit doen wij onder andere bij Basic Fit, PWN, Vivat, Henkel en ABN AMRO.  

Macaw is gecertificeerd als een Great Place to Work. Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. De resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur laten zien dat Macaw hier hoog op scoort. 

“We zijn bijzonder trots dat we ons weer een Great Place to Work mogen noemen,” aldus Barry Schillemans, HR Director bij Macaw. “Onze mensen maken ons en onze klanten succesvol. Daarom hebben we een mensgerichte cultuur met aandacht en zorg voor onze medewerkers, hun ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. Het is super om de erkenning van Macawers te krijgen dat onze medewerkers dat ook daadwerkelijk zo ervaren.”

  • Province Noord-Holland

Vacancies

Didn’t find any relevant vacancies?

Interested to receive job alerts when this company publishes new vacancies? Leave your email address and you will be the first to know!